24 tipů, co dát komu k Vánocům!

Zdroj fotografie: www.pinterest.com

Vánoce jsou skoro tady, ne že ne… Před pár dny jsme si při obědě v kanceláři povídali o tom, jaký dárek máme pro koho a z čeho si myslíme, že budou mít naši nejbližší největší radost. A hádejte, na co jsme přišli? Každý z nás si alespoň u jednoho člověka není jistý tím, co mu dát! Prostě nám chybí inspirace. Postrádáte ji i vy? Máme pro vás pár tipů, se kterými budete slavit úspěch!


Pro maminku
Maminky patří mezi to nejcennější, co nám mohli shora seslat. I když jsou občas k nevydržení, milujeme je nade vše! Jenže co té svojí dát, abychom jí ukázali, jak moc ji máme rádi? My volíme jistotu!

1.  Krémem na ruce, který perfektně zapadne do kabelky, se nikdy nic nezkazí. Ten od Bronnley voní po vlčím máku a vyniká vysokým hydratačním účinkem!
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/pece-o-ruce-a-nohy/kremy-na-ruce/bronnley-hydratacni-krem-na-ruce-a-nehty-vlci-mak-100ml-41446.html

2. Skvělým dárkem je také chuť a vůně! Levandulové květy Le Chatelard můžete přimíchat do sušenek, posypat jimi zmrzlinu, zalít vodou a vychutnat si tak čerstvou limonádu… Navíc jsou balené v krásné zinkové krabičce.
https://www.demdaco.cz/levandule-a-vune-do-interieru/levandule-z-provence/sypane-levandulove-kvety/le-chatelard-potravinarske-kvety-levandule-v-zinkove-krabicce-300ml-3639.html



3. Žádnou mámu na světě neurazíte praktickou věcí. Mycí prostředek na nádobí Michel Design Works nejen čistí a odmašťuje, ale také šetří vaše ruce. A navíc voní po růžovém grapefruitu.
https://www.demdaco.cz/ms/www-micheldesignworks-cz/doplnky-do-domacnosti-kancelare/cistici-prostredky/michel-design-works-myci-prostredek-na-nadobi-ruzovy-grapefruit-530ml-39931.html

4. Už maminky našich maminek dávaly do skříní snítky levandule, které čisté prádlo krásně provoněly. Zkuste zajít o něco dál a vyzkoušejte vonný papír do šuplíků Castelbel!
https://www.demdaco.cz/ms/www-castelbel-cz/rada-ambiente/levandule/castelbel-vonny-papir-do-zasuvky-ci-skrine-levandule-41331.html


Pro tátu 
Vybírat dárek pro tatínka je jednou z největších zkoušek. Většinou jsou sví, mají vlastní vkus a málokdy se podělí o informaci, co by jim udělalo radost. Ale co tohle?


5. Dárková sada kosmetiky nezklame, navíc, když pochází z drsného Skotska. Sprchový gel, tekuté pleťové mýdlo, balzám po holení a mýdlo Scottish Fine Soaps voní po černém pepři.
https://www.demdaco.cz/ms/www-scottishfinesoaps-cz/rady/cerny-pepr-a-ostropestrec/cestovni-sada-pletovy-krem-sprchovy-gel-pletove-mydlo-balzam-po-holeni-rucnik-40506.html

6. Pokud váš táta vyznává klasiku, udělá mu radost luxusní štětka na holení Plantes et Parfums de Provence, která je vyrobena z kvalitního dřeva a pravých štětin z jezevce.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/kosmetika-pro-muze/pece-o-plet/plantes-et-parfums-de-provence-stetka-na-holeni-31119.html

7. Správný muž by měl dobře vonět. Ideálně po černém pepři, citrusech a jantaru. Parfémovaná tělová voda Erbario Toscano je osvěžující a šetrná k pokožce.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/toaletni-vody-a-deodoranty/toaletni-vody-pro-nej/erbario-toscano-osvezujici-parfemovana-telova-voda-cerny-pepr-125ml-40515.html

8. To, že pánové rádi vaří, je obecně známá věc. A do dobrého jídla patří správné koření! V designové dóze Le Chatelard najdete rozmarýn, bazalku, majoránku a voňavý tymián.
https://www.demdaco.cz/gourmet-provence/koreni/provensalske-koreni/le-chatelard-provensalske-koreni-v-doze-35g-35764.html


Pro babičku 
Babičky jsou nejšťastnější, když je plný dům lidí a vůní. A největší radost jim udělá, když jsou všichni spokojení a hlavně najedení. Tak proč jim to nesplnit? 


9. Babičky si často potrpí na uklizený pokoj plný různých drobností. Anděl Willow Tree od designérky Susan Lordi přinese do každého domova klid a spokojenost.
https://www.demdaco.cz/andele-a-figury-willow-tree/andele-willow-tree/willow-tree-zlaticko-35843.html

10. Skvělým dárkem je také plechovka na čaj s miskou na vylouhovaný sáček a roztomilou lžičkou Pimpernel.
https://www.demdaco.cz/ms/www-portmeirioncz-cz/ostatni-pimpernel/pimpernel-darkova-sada-plechovka-na-caj-miska-a-lzicka-lovecka-sezona-glen-lodge-38560.html

11. Zapomenout nesmíme na vůně! Svíčky miluje každá žena a nemusí to být zrovna naše babička. Svíčky Village Candle mají navíc dva knoty, takže hoří hezky rovnoměrně.
https://www.demdaco.cz/vonne-svicky-a-vosky/village-candle-premium/village-candle-vonna-svicka-ve-skle-zimni-vyjizdka-sleigh-ride-16oz-37503.html

12. Aby mohla babička vytvořit lahodné jídlo, bude se jí k tomu hodit porcelánové prkénko s bambusovou podložkou Pimpernel.
https://www.demdaco.cz/porcelan-a-prostirani/ostatni/porcelanove-prkenko-s-bambusovou-podlozkou-botanicka-zahrada-botanic-garden-2648.html


Pro dědu
Stejně těžké, jako pro tátu, je vybírat dárek pro dědečka. Tápat ale nemusíte. Dědové mají často radost z úplně obyčejných věcí, které se prostě a jednoduše neztratí.




13. Dopřejte dědečkovi trošku luxusu. Pánská mýdla Castelbel jsou balena v designové krabičce a voní po citrusech, cedru, mechu a tabáku.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/kosmetika-pro-muze/pripravky-pro-koupel-a-sprchu/castelbel-panske-mydlo-black-edition-3x150g-darkova-sada-35875.html

14. Protože celá řada prarodičů tráví hodně času na chalupě, hodí se jim něco na podpalování ohně. Rozkošné sirky s motivem kolibříka od Michel Design Works budou ozdobou každé krbové římsy.
https://www.demdaco.cz/dekorace-a-doplnky/ostatni/michel-design-works-krabicka-zapalek-kolibrik-39593.html

15. Něco dobrého na zub neurazí! Francouzská tarináda s černými olivami a bazalkou Plantes et Parmus de Provence se hodí k bagetě, toustu nebo třeba těstovinám.
https://www.demdaco.cz/gourmet-provence/tapenady-a-pomazanky-z-provence/plantes-et-parfums-de-provence-tartinada-cerne-olivy-s-bazalkou-90g-41557.html

16. Kosmetika je dobrá nejen pro ženy... Univerzálním kouskem je krém na ruce s bambusovým máslem Panier des Sens, který je obohacen o antiseptický a antioxidační medový propolisový extrakt.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/pece-o-ruce-a-nohy/kremy-na-ruce/panier-des-sens-krem-na-ruce-med-30ml-34245.html


Pro bráchu
Bratrovi darujte něco cool a neotřelého. Každého kluka potěší designové a zároveň praktické věci, které využije každý den.


17. A přesně takový je výživný krém na ruce s bambuckým máslem, olivovým olejem a vitamínem E od Compagnie de Provence. Svěží vůně černého čaje a ostružin k němu dokonale padnou.
https://www.demdaco.cz/ms/www-compagniedeprovence-eu/telova-kosmetika/pece-o-ruce/compagnie-de-provence-krem-na-ruce-cerny-caj-300ml-38657.html

18. Nadšený bude ale také z toaletní vody v retro obalu Plantes et Parmus de Provence s výraznou vůní santalového dřeva a cedru.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/toaletni-vody-a-deodoranty/toaletni-a-parfemovane-vody-pro-nej/plantes-et-parfums-de-provence-panska-toaletni-voda-edt-ventoux-sport-100ml-40880.html

19. Miluje váš brácha cereálie? Snídaňová miska Pimpernel v jedinečném designu mu dá na vědomí, že to víte!
https://www.demdaco.cz/ms/www-portmeirioncz-cz/ostatni-pimpernel/snidanova-miska-retro-vintage-kellogg-s-33197.html

20. A na závěr něco pro zklidnění duše a mysli... Koupelová sůl Scottish Fine Soaps pomůže namoženým svalům a navíc je obohacena o čistící extrakt z ostropeřce mariánského.
https://www.demdaco.cz/kosmetika-a-mydla/kosmetika-pro-muze/pripravky-pro-koupel-a-sprchu/scottish-fine-soaps-panska-zklidnujici-koupelova-sul-cerny-pepr-a-ostropestrec-600g-40497.html


Pro sestru
Holky milují kosmetiku! A pokud je ještě krásně zabalená, hraje barvami a vyniká nejrůznějšími motivy, nedá se jí odolat. Inspirujte se, co nadchne každou mladou ženskou duši!


21. Pleťové tonikum Panier des Sens s extraktem mořských řas a pramenité vody zklidňuje pokožku a je ideální pro dokončení odlíčení.
https://www.demdaco.cz/ms/www-panierdessens-cz/rady/morska-rasa/panier-des-sens-pletove-tonikum-morska-rasa-200ml-38816.html

22. Mycí houby ženy milují! Ta od Compagnie de Provence je přírodní, měkká a savá. Při pravidelném používání bude vaše pokožka skvěle prokrvená!
https://www.demdaco.cz/ms/www-compagniedeprovence-eu/rady/extra-pure/compagnie-de-provence-myci-houbka-vel-l-24843.html

23. Zejména v zimě, kdy na nás utočí teplotní rozdíly, mrazivý vítr a sníh, ocení holky balzámky na rty. Somerset Toiletry nabízí lahůdku s jahodovou vůní v krásné plechovce!
https://www.demdaco.cz/ms/www-somerset-toiletry-cz/telova-kosmetika/balzamy-na-rty/somerset-toiletry-balzam-na-rty-jahodovy-krem-10g-38507.html

24. A samozřejmě nesmíme zapomenout na krém na ruce, který se hodí jak ženám, tak mužům, napříč všemi generacemi! Ten od Somerset Toiletry s vůní mošusu a ostružin vyniká nápaditým designem, který je plný barev a květin.
https://www.demdaco.cz/ms/www-somerset-toiletry-cz/telova-kosmetika/pece-o-ruce/krem-na-ruce-ostruzina-a-mosus-60ml-36590.html

  
Tak co, pomohly vám naše tipy? Nebo patříte mezi poctivce a máte už všechny dárky pěkně nakoupené a uložené ve skříních, kde čekají na vánoční papír a mašli?




Share:

5 komentářů

  1. Moc hezky clanek. Kdopak tak krasne pise? Skvele tipy. Ja osobne budu obdarovavat svickami Village Candle. Asi se budu muset zastavit a prikoupit ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Deni děkujeme! Máme radost, že jsou naše články inspirací :-) Svíčky Village Candle jsou úžasné a pod stromek jako dělané :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem letos vsadila na zážitkový dárek. Zaplatila jsem nám s přítelem wellness pobyt , tak jsem zvědavá, co na to řekne. Ještě jsme spolu totiž na takovém pobytu nebyli, tak ani nevím, jestli tam se mnou bude chtít jet, ale snad ano, když už je to zaplacené.

    OdpovědětVymazat
  4. Letos jsem mojí mamce chtěla dát něco extra, a tak jsem jí nakonec na https://www.goldstore.cz/nausnice/kruhy/
    vybrala zlaté náušnice, které si už dost dlouhou dobu přeje. Doufám tedy, že jí tímto krokem udělám radost.

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi bych doporučil půjčovací služby pan pedro každé osobě, která potřebuje finanční pomoc, a udrží vás na vrcholu vysokých adresářů pro jakékoli další potřeby. Ještě jednou chválím sebe a své zaměstnance za mimořádný servis a zákaznický servis, protože to je pro vaši společnost velkým přínosem a příjemným zážitkem pro dlužníky, jako jsem já. přeji vám do budoucna vše nejlepší.mr, pedro je nejlepší způsob, jak získat snadnou půjčku, zde je jejich e-mail .. pedroloanss@gmail.com děkuji za pomoc s půjčením ještě jednou v mém upřímném srdci, jsem navždy vděčný.

    OdpovědětVymazat