Jak voní Vánoce?



Každý si vánoční čas představuje jinak... Ať už je to touha po celé rodině, materiální věci, láska, nebo třeba něco úplně obyčejného, jako závěje sněhu před domem, jasné noci či dobré jídlo. Něco z toho se nám splní, ostatní si necháváme v nitru jako vyhlídku pro příští rok. Co vám ale můžeme dát my? Atmosféru! Jedinečnou, voňavou, vánoční!

Dorazily nám totiž dlouho očekáváné a snad všemi našimi ženami obdivované svíčky Michel Design Works a Colony. Zamilovali jsme se do nich už v létě, kdy jsme neváhali a objednali jich snad kamion. A teď je konečně máme! Tak snad abychom vám je představili...


Sněhová nadílka
Ručně vyráběná svíčka ze sójového vosku je ukryta v červeném kabátku s vánočními motivy laní a jelínků. Voní po vánočním stromečku, což je dobrá zpráva pro ty, kteří místo živého kupují každý rok umělou variantu. Do setu k nim pak pasuje ještě kostka mýdla, kterou balíme do obyčejného papíru ve stejně kouzelném designu.

Šťastné a veselé!
Přesně takové Vánoce můžete prožít se svíčkami Michel Design Works, které patří mezi naše favority. Červenou teď vystřídala další sváteční barva, zelená, kterou doplňují zlaté akcenty a motivy ptáčků a pestrých květů. Voní přesně tak jako zasněžené lilie a kamélie. Zapalte jeden z knotů a nechte se přenést do pohádkového světa, kde se plní sny!

Kouzelný les
Je to s ní, jako byste se procházeli v lese, kde veverky štrachají ve větvích, ledový vzduch vám prostupuje plíce, sníh křupe pod nohama a všude, kam dohlédnete, se rozprostírá klid a mír. Každou vteřinou pocítíte příval pozitivní energie a inspirace, která vás naladí a povzbudí. Motiv šišek a smrku dává jasně na srozuměnou, jaká vůně se ve svíčce a mýdle ukrývá - svěží, smrková, dřevitá.


A na závěr dvě krásky od značky Colony
Značka Colony dýchá Michel Design Works úspěšně za krk! Představujeme vám dva počiny, svíčky v plechu, které letos zdobí vánoční tabuli nás všech v Demdacu! Ta s vůní vanilky a brusinek je díky veverce a zajícovi na obalu opravdu kouzelná! Ve sněhově bílé plechovce se zase ukrývá svěží vůně myrty, kterou doplňují tóny karamelu a jasmínu. Obě svíčky mají tři knoty a hoří až 75 hodin!


A vy už máte svou zásobu svíček připravenou? Kdybyste zatoužili po voňavých a designových kouscích, nabízíme jich mnohem víc. Jen se mrkněte:



















Tags:

Share:

0 komentářů