The MANdle - konečně svíčky pro chlapy!


Že jsou svíčky jen pro holky dávno neplatí… I pravý chlap se rád zrelaxuje u mihotavého plamínku obklopen vonnými esencemi. A protože představa muže zasněného v oparu květinových tónů není zrovna sexy, představujeme vám svíčky americké firmy The MANdle, za jejichž pálení se muži fakt nestydí!

Svíčkový trh je bohatý nejen na kombinace různých vůní, ale také na jejich nápaditý design a méně či více kvalitní ingredience. Jedno na něm ale do této doby chybělo. Svíčky, které by udělaly radost chlapům. A tak přišla rodinná firma z Wisconsinu s unikátním projektem, stylovými svíčkami The MANdle, které vynikají nejen stylem s nadhledem, ale také nevšedními vůněmi oceánu, dřeva, marihuany, koňaku nebo třeba střelného prachu.


Chlap potřebuje prostor


Domov mají na povel většinou ženy a tak se to všude hemží polštářky, skleněnými vázami a pastelovými barvami. Ego muže je tak trochu upozaděno, i přesto, že do vašeho společného bydlení má co mluvit. Svíčky The MANdle, nápadně připomínající plechovky s barvou, vytvoří skvělý kontrast vašemu holčičímu království. A protože muži rádi ukazují svoji sílu, je k jejich otevření potřeba využít přiloženého kovového kroužku.

To nejlepší v jedné plechovce

Přestože byl při návrhu a výrobě kladen velký důraz především na jedinečné vůně a design, není ošizeno ani složení. Svíčky The MANdle jsou ručně plněny přírodním sójovým voskem, díky čemuž neobsahují toxiny ani karcinogeny, které by se uvolňovaly do vašeho bezprostředního vzdušného prostoru, navíc čistě hoří a vůně uvolňují o 30 – 50 % déle než klasické parafínové svíčky.
 

Ty nejlepší vůně jsou všude kolem vás

Skvělé vůně nemusí být plné ovocných a květinových akcentů. Jen se přiznejte, že se vám líbí tóny stoupajícího kouře, kovu, pilin, právě nařezaného dřeva, motorového oleje nebo sluncem prohřáté hlíny! Svíčky The MANdle jsou tu pro všechny pořádné chlapy… Pro farmáře, který se nebojí zašpinit si ruce, táborníka, jenž se nemůže nabažit praskajícího ohně, pro horala, milovníka přírody, mechanika zbožňujícího vůni motorů, kutila a jeho svatyni plnou dřeva a nářadí, surfaře s jeho rozbouřeným oceánem nebo třeba objímače stromů, kterého potěší, že při výrobě nebylo ublíženo ani jednomu stromu.
 

A víte, co je na svíčkách The MANdle nejlepší? Až si váš muž jednu přinese domů, budete mu ji tajně zapalovat při svých holčičích večerech s knížkou nebo Sexem ve městě :).




Tags:

Share:

0 komentářů