Všechny vůně podzimu

Zdroj fotografie: www.pinterest.com / Sarah Vickers
Listy se postupně barví do krásných odstínů zlaté a červené, tma každý den halí svět o pořádný kus dřív, vzduch už není provoněný sluncem…. Podzim je tady. Před zimou nás čeká ale ještě jedna milá povinnost. Nazout holinky a vyrazit do sadů posbírat poslední plody, které nám příroda nabízí.

Také milujete ten pocit, když vám pod nohama šustí listí, vzduch je svěží a voní po babím létě a příroda předhání sama sebe, jaké barvy dokáže ještě vykouzlit? Pokud zrovna nemáte čas vyrazit ven a užít si všech těch krás na vlastní kůži, nebo si jen chcete celou podzimní atmosféru přenést k sobě domů, stačí navštívit naše stránky. Akcenty šťavnatých jablek, hrušek, ořechů, dýní a exotických fíků provoníte váš dům některým z difuzérů nebo svíček, pokožku do příjemného oblaku zahalí krémy či mýdla, a pokud dáváte přednost designu, neměly by vám chybět dekorace s motivy ovoce. 

Královny sadu – jablka
Jablka mají tak široké využití… A to nemluvíme jen o jídle. Jejich vůni si můžete užít třeba díky vosku do aromalampy od Country Candle, který je cítit po čerstvě opečeném jablíčku se špetkou zázvoru, muškátového oříšku a hřebíčku. Od značky Village Candle pak nabízíme svíčku ve skleněné dóze, jenž svými akcenty sladkých dýní připomíná halloweenský čas. A pokud jste vášnivými sběrateli efektních dekorací, uchvátí vás anděl Willow tree, který se ze své úrody právě raduje :-).

Šťavnaté hrušky
Hned za jablky čekají ve frontě hrušky, které se nemohou dočkat, až přistanou v našich košících. K vám domů pak přinesou svěží podzimní vzduch a barvy! Svíčka Village Candle v sobě ukrývá nejen akcenty hrušek, ale také zázvoru a citrusů. Vaši pokožku pak provoní mýdlo Le Chatelard obsahující 72% přírodních látek, v němž je vůně hrušek doplněná ještě o tóny jasmínu a červeného melounu. Pokud máte rádi karamel, kokos, červené bobule či magnólie, zamilujete se do mýdla v kostce Castelbel. 

Podzimní ořechy
Na podzim nic nemá na zemitou vůni ořechů. Jemný nádech pražených lískových oříšků s nezaměnitelnou vůní pralinek v sobě ukrývá mýdlo od Panier des Sens, které obsahuje bambucké máslo a další výživné látky. Pozadu pak nezůstávají ani svíčky… Ta od DW Home je spojením vůně ořechů a javorového sirupu, Price´s zase podtrhuje kombinaci vlašáků a granátového jablka.

Cizokrajné fíky
Vůni dálek můžete mít i ve svém obývacím pokoji a to díky difuzéru Country Candle, který je navíc obohacen o tóny cedru, černého rybízu, lilií, jasmínu, dřevin a ambry. V koupelně se vám bude zase vyjímat luxusní marseillské mýdlo Le Chatelard s ovocnou vůní fíků a neuvěřitelným 72% obsahem přírodních látek. A protože i vaše pokožka si zaslouží to nejlepší, vsaďte na krém na ruce se sladkým náznakem fíků, vanilky, cedru, hyacintu a anýzu od značky Compagnie de Provence. 


Tags:

Share:

0 komentářů