Dotek Kalifornie ve svíčkách DW Home!


Milujeme svíčky! To už jste si u nás nejspíš ale všimli :). Není to tak, že by nám všechny naše „svíčkové“ značky nestačily, proč se však bránit něčemu novému? A když nám cestu zkřížily krásky DW Home pocházející ze slunné Kalifornie, nad ničím jsme nepřemýšleli a přivítali je s otevřenou náručí.

Značka DW Home byla založena v roce 1996 a už od samotného začátku klade velký důraz na výběr ingrediencí, kvalitní materiály a ruční výrobu. Protože jsou nám tyto aspekty sympatické stejně tak, jako zajímavé spojení vůní, hned jsme jim uvolnili police v našich skladech. Nyní si je můžete užít i vy. A my jsme si jistí, že vás nezklamou.

Technologie dvojího knotu
Nejen, že jsou všechny svíčky ukryté ve skleněných dózách, které vytvořili přední američtí designéři, navíc vynikají technologií dvojího, v některých případech až trojího, knotu. Výhodou je rovnoměrné rozpuštění vosku, velmi rychle se tak vytvoří vonné jezírko, z něhož se květinové či dřevité tóny jednodušeji a efektivněji uvolní do okolního prostředí.



Inspirováno přírodou
Obklopte se vůní rozkvetlé louky, kalifornských zahrad nebo tajemných lesů…  Svíčky DW Home přináší tóny omamných pivoněk, svěžího eukalyptu, exotického lotosového květu, tajemného tabáku a celé řady dalších akcentů. 
1. Vonná svíčka ve skle, Svěží eukalyptus - 15oz, 496 Kč
2. Vonná svíčka ve skle, Levandule a heřmánek - 12oz, 496 Kč
3. Vonná svíčka ve skle, Lotosový květ - 9oz, 372 Kč
4. Demdaco, DW Home, Vonná svíčka ve skle, Tabák - 15oz, 496 Kč
5. Vonná svíčka ve skle, Třešňový květ a pivoňka - 14oz, 496 Kč
6. Vonná svíčka ve skle, Bříza a magická myrha - 14oz, 496 Kč
7. Vonná svíčka ve skle, Gardénie a exotické indigo - 14oz, 496 Kč

A jak se líbí naše nové svíčky vám? Máte už nějaké z nich doma? Nebo stále váháte, kterou vůni vybrat tak, aby perfektně zapadla zrovna k vám domů?


Share:

0 komentářů