A jak jste oslavili Vánoce vy?


Sváteční čas není jen o dárkách, kruhu rodinném, svíčkách a salátu… Je to také příležitost podniknout něco s přáteli a seznámit se s neznámými. V Demdacu pořádáme každý rok velkou párty, celou noc připíjíme na zdraví a ti odvážnější z nás dokonce i zpívají :-). 

Kdybyste se za námi chtěli vypravit, naskytla by se vám příležitost poznat z blízka Jihomoravský kraj.  Všechny voňavé krásy vám totiž posíláme z Ivanovic na Hané, z města, které se nachází kousek od Kroměříže. Protože jsme letos dostavěli zbrusu nový sklad, rozhodli jsme se uskutečnit vánoční večírek tam. U improvizovaného baru z palet nám ti nejlepší barmani na světě, naši obchodní zástupci, míchali nejrůznější drinky, ze kterých si každý vybral to s:-).


Také jsme si dali tu práci a vytvořili si vlastní fotokoutek. Super fotky pak vznikly s drobnými rekvizitami jako kníry, paruky, svatozáře nebo škrabošky. Mrkněte se sami, jak to dopadlo…


Letos nás k tomu bylo o dva členy víc. Z Prahy přijely PR manažerky, které se nám starají o komunikaci s novináři a o to, aby o nás vědělo stále víc lidí. Stačilo pár melounovo-vodkových drinků a zapadly hned :). 


Skončili jsme až k ránu, ještě že pak bylo volno, díky kterému jsme mohli nabrat síly.

Při této příležitosti bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň a za celý loňský rok, který jsme mohli strávit mezi krásnými a voňavými věcmi. Máme to štěstí dělat to, co nás baví a čemu věříme a za to vám patří velký dík. A teď už nezbývá, než vás přivítat v roce novém, který bude ještě lepší, než ten minulý! Plánujeme totiž spoustu novinek, ze kterých se vám zamotá hlava!

S láskou,
váš tým Demdaco

Share:

0 komentářů