4 tipy, jak přivítat jaro!

Zdroj fotografie: www.pinterest.com / Alexander Bel. (Flickr)

A je to tady! Zimní kabáty končí na dně skříní a my můžeme začít vystavovat tvář hřejivým slunečním paprskům. Voňavý vzduch nás nenechává na pochybách – jaro je konečně tady! A to si zaslouží velkou slávu, nemyslíte? Máme pro vás 4 tipy, jak jaro přivítat s otevřenou náručí!

Provoňte všední dny

Příroda venku už sice začíná vonět, doma jí ale musíme přeci jen pomoci. Zapalte některou z jemných svíček. Jakmile plamínek rozehřeje vosk, rozlinou se místnostmi tóny červených květů, které má na svědomí značka Village Candle, květů jara v podání Michel Design Works nebo třeba fíku a cedru, jimiž oplývá prostorový difuzér Country Candle. Tato značka nabízí ještě okrasnou svíčku v plechové dóze, v níž se ukrývají akcenty rozkvetlých jabloní. 

Rozkvěťte!
Kdy jindy se o sebe starat, než teď na jaře? Díky pečujícím olejům, krémům, koupelovým esencím nebo mýdlům rozkvetete z poupátka v tu nejhezčí květinu. My jsme připraveni. V našich regálech čeká na své majitele nespočet kouzelníků, kteří potěší nejen svými vlastnostmi, ale také designovými obaly s vyobrazenými kyticemi. Škoda, že vám dnes můžeme představit jen čtyři z nich – luxusní mýdlo s fréziemi Castelbel, tělové mléko vonící po růžích od značky Bronnley, mýdlo v plechu Somerset Toiletry s vyobrazenými tulipány a hrdinu dne, krém na ruce také od Somerset Toiletry s krásnými akcenty rozkvetlých zahrad. 

Vsaďte na detaily
Říká se, že šaty dělají člověka… Nedávno jsme toto přísloví slyšeli trošku jinak - „jsi to, jak bydlíš“. S tím musíme souhlasit. A o tom, zda máme vkus, rozhodují především detaily. Pokud jste svůj domov ještě nepřevlékli do jarního kabátku, máte právě načase. Na poličku nebo skříňku můžete umístit některou z figurek Willow Tree či Arora, jejichž náruč plná květin hraje barvami. Vonný papírový sáček Plantes et Parfums s vyšitou růží lze zase vložit do skříně mezi čisté prádlo a pokud si najdete chvilku na šálek čaje, pijte ho z designového hrnečku Pimpernel.

Vyhrňte si rukávy
Když jsme u toho domova… Víte, jak se doopravdy pozná, že přišlo jaro? V předsíni zakopnete o kyblík s napěněnou vodou, z té nejvyšší police vám na hlavu spadne hromada saponátů, a když se podíváte na okno, nepoznáte, zda venku prší nebo svítí slunce. Jarní úklid je tady! A aby se vám dobře gruntovalo, máme pro vás naše vychytávky. Univerzální čistič a strouhané marseillské mýdlo Compagnie de Provence a dva mycí prostředky na nádobí, jeden s vůní růžového grapefruitu od značky Michel Design Works a ten druhý, plný pulzujících akcentů citronové trávy, Happi Home.

A jak vítáte jaro vy? Trávíte ho doma úklidem nebo vyrážíte ven do přírody?



Share:

0 komentářů