Jak po létě vrátit vlasům lesk

Zdroj fotografie: Freepik.com Javi_indy
Naše hříva zažívala v létě divy…Různá klimatická pásma, vítr, déšť, sluneční žár, mořskou vodu a bezpochyby také špatnou péči. Je na čase jí pozornost vrátit. A my víme jak!

Pokud chcete, aby se vaše vlasy leskly a celkově byly zdravé, je potřeba dodržovat základní pravidla. Při jejich pravidelném následování se můžete pyšnit kadeřemi, které by vám mohla závidět leckterá hvězda filmového plátna. 

Správné mytí je základ
Tipy, jak často si mýt vlasy, se poměrně liší a (jako ve spoustě jiných věcech) i zde vítězí zlatá střední cesta. Stačí ob den, každodenní mytí je totiž zbytečně zatěžuje. Šampon naneste na pokožku hlavy, opláchněte a poté do půlky délky aplikujte výživný kondicionér. Čím déle ho necháte působit, tím budou vaše vlasy zářivější. Při správném spláchnutí se nemusíte bát, že by vaše hříva zůstala zplihlá. Naše kondicionéry od značek Jeanne en Provence, Scottish Fine Soaps a Erbario Toscano zahrnují jen kvalitní ingredience, po kterých se vlasy nemastí. 
Zdroj image fotografie: pinterest.com / Cari Dunn

Záchrana jménem maska
Někdy nastane chvíle, kdy zažíváte pravý bad hair day! Na opravdu poničené kadeře účinně zabere intenzivní péče v podobě masky. Naneste ji těsně po umytí a nechte působit alespoň pár minut. Od naší značky Le Petit Olivier si můžete vybrat: péči buď pro suché vlasy s vysokým obsahem olivového a arganového oleje a s bambuckým máslem nebo přípravek pro barvenou hřívu s výtažky z granátového jablka. 
Zdroj image fotografie: pinterest.com / Her Campus
4. Le Petit Olivier, vyživující maska na suché a lámavé vlasy, Oliva, bambucké máslo a arganový olej - 300ml, 135 Kč
5. Le Petit Olivier, vyživující maska na barvené vlasy s granátovým jablkem a arganovým olejem - 300ml, 152 Kč

Zázračné oleje
Pokud hledáte opravdový poklad v péči o vlasy, jsou jím bezesporu oleje. Ať už ty přírodní, nebo vytvořené v kosmetickém průmyslu. Oba druhy mají tu stejnou výhodu - dokážou dodat lesk i poškozeným vlasům, vyživí je a posílí, pomáhají předcházet krepatění a zamezují třepení konečků. Rozhodnete-li se pro komerční výrobky, je důležité, aby neobsahovaly parabeny, ftaláty, minerální oleje a umělá barviva. V naší nabídce se můžete rozhodovat mezi suchými oleji od Jeanne en Provence či Panier Des Sens. Čistou přírodu zase nabízíme v podobě arganového oleje od francouzské značky Le Petit Olivier.

6. Jeanne en Provence, suchý olej na obličej, tělo a vlasy, Oliva - 150ml, 278 Kč
7. Panier des Sens, suchý olej na tělo a vlasy, Oliva - 125ml, 402 Kč
8. Le Petit Olivier, čistý arganový olej - 50ml, 389 Kč

Něco pro muže
Protože i naši partneři, manželové a otcové chtějí vypadat dobře, přinášíme něco i pro ně. Značky Hawkins&Brimble a Percy Nobleman jsou určeny speciálně pro muže, kterým pomáhají v každodenní péči o zevnějšek. 
Zdroj image fotografie: www.pinterest.com / Rita Lim
9. Hawkins&Brimble, vosk na vlasy - 100ml, 290 Kč 
10. Hawkins&Brimble, kondicionér na vlasy - 250ml, 290 Kč
11. Percy Nobleman, pomáda na vlasy - 100ml, 432 Kč


A jak se vy staráte o své vlasy, aby měly lesk a byly zdravé? Máte nějaké zaručené tipy?




Share:

0 komentářů