Představujeme vám našeho voňavého hrdinu - značku Castelbel!


Když jsme začali do České republiky dovážet anděly Willow tree, mysleli jsme, že bude naše cesta spojena jen s nimi. Pak ale přišlo na řadu cestování a my pomalu poznávali další nádherné značky, které jsou ve světě úspěšné a u nás do té doby chyběly. Jednou z nich byla portugalská společnost Castelbel, jejíž produkty nám prostě vyrazily dech!

Museli jsme je mít! A také jsme je museli dostat k vám, náročným zákazníkům, kteří si potrpí na kvalitní a designové produkty. S potěšením a špetkou hrdosti můžeme nyní říct, že se Castelbel stal součástí naší rodiny. A teď máme na mysli nejen produkty, ale celý portugalský tým, se kterým jsme navázali krásný, bohatý a inspirující vztah.


Krása z Portugalska
Značka pochází ze severního Portugalska, z blízkosti města Porto a údolí řeky Douro. Místo je okouzlující zejména svou nádhernou přírodou, kde kopce strmě klesají až k okraji vody, půda je prohřátá sluncem a provoněná olivovými háji. Úchvatnost celé scénérie je zachycena v samotném názvu - Castelbel je odvozeno z kombinace názvu města, kde se nachází - Castelo da Maia a z portugalského slova pro krásu "beleza". Společnost začínala s výrobou kvalitních mýdel, časem k nim přidala vonné difuzéry, svíčky, prostorové parfémy, tělovou a pleťovou kosmetiku a toaletní vody. 

Nabídka Castelbel je opravdu široká. A těch rozličných vůní?! Vyzkoušet můžete jak květinové, tak ovocné a zemité tóny.

Výroba, která nešidí!
Velmi nás oslovila myšlenka dělat věci pořádně, s citem a především kvalitně, kterou značka Castelbel vyznává. Na vše dohlíží chemičtí inženýři, kteří kontrolují souhru ingrediencí a dodržování přísných postupů. Přestože s výrobou pomáhají stroje, každý produkt projde pod rukama několika zaměstnancům, kteří podchytí poslední detaily a nakonec výrobek zabalí.


Design je důležitý
Castelbel si naštěstí uvědomuje, jak je strašně důležité vyrábět nejen poctivé produkty, které úžasně voní, ale které také skvěle vypadají. Design nám totiž na první pohled poví mnohé. Elegantní dózy se vyrábí z rozličných materiálů a najdeme mezi nimi i dřevo či sklo. Jednotlivé řady jsou pak rozlišeny různým barevným nádechem, symboly a obrazci. Nedá nám nezmínit kolekci Portus Cale, konkrétně řadu Gold-Blue, která je inspirována modro bílými dlaždicemi, jimiž byly po staletí dekorovány portugalské paláce.

Řada Gold-Blue nabízí kromě vonného difuzéru také svíčku, mýdla nebo krém na ruce.

O tom, že Castelbel vyrábí kosmetiku i svíčky s láskou, se můžete přesvědčit v roztomilém videu:




























Share:

1 komentářů

  1. Já nedám na aroma difuzéry dopustit :-) . Objednávám si je z https://www.esensino.cz/ a nádherně voní :-) . Mám i různé vonné svíčky, ale ty voní jen, když jsou zapálené a já jsem chtěla něco, co by doma vonělo pořád, tak jsem vyzkoušela difuzéry a ty jsou skvělé :-) .

    OdpovědětVymazat