Objevte vůně naší malé botanické zahrady!

Zdroj fotografie: www.pinterest.com
Konečně je tu jaro! Vzduch začíná vonět, sluneční paprsky sem tam zahřejí a dokonce rozkvétají první poupata. Protože nás svěží nálada naprosto pohltila, rádi bychom vás provedli naší malou botanickou zahradou. 

Za celou nádherou stojí značka Bronnley, které se poctilo té nejprestižnější příležitosti, a to spolupráci s Královskou zahradnickou společností Royal Horticultural Society, jenž nejen ve Velké Británii, ale i v Evropě aktivně podporuje zahradničení.  Po této vznešené charitativní organizaci je pojmenovaná celá řada a jednoduše ji poznáte také díky logu, které jednotlivé produkty nesou hrdě jako korunu.


Rozkvetlé flakonky
Sprchové gely, toaletní vody, mýdla, tělová mléka a krémy jsou ukryty v designových lahvičkách, které jsou inspirovány díly britských botanických výtvarníků, jako je Laurence Perugini nebo Lilian Snelling. Jejich malované květy vám svou krásou vezmou dech. Řekněte sami, nejsou kresby nádherné?

Zdroj ilustrací: www.rhsprints.co.uk

Tak voní příroda
V celé kolekci se prolínají čtyři vůně, které vás přenesou do polí a luk posetých kvítím. Chybět nesmí růže, královna všech květin, jejíž aroma je jemné a zároveň omamné. Následuje ji ibišek, divoký vlčí mák a neobyčejné akcenty sladkého hrášku.  Součástí kolekce je ještě řada Garden Therapy, která svými dřevitými a citrusovými tóny zklidní vaši mysl a navodí pocit naprosté pohody.



Také vás květy a jejich vůně dokážou okouzlit na první pohled? A která z rostlinek patří mezi vaše oblíbené?


Share:

0 komentářů