Velké letní slevy od srdce!

Zdroj fotografie: Created by Freepik.com
Ještě než nám léto zamává a zmizí v nedohlednu, připravili jsme si pro vás malé překvapení. Radost se má totiž rozdávat :). Vybrali jsme několik produktů, které by se vám, podle nás, mohly líbit, a uvalili na ně slevy. A to až 90%. Tak vybírejte, ať na vás také něco zbyde!

Vůně není nikdy dost
Podzim s sebou přinese pestrou škálu barev, ale vůně s létem pomalu mizí. Aby se vám po nich nestýskalo, přeneste je do svého domova a osobního dopravního prostředku. Tóny červeného ovoce, růže, jedlí či levandule najdete ve svíčkách Prices a Village Candle, parfémech do auta a vonných pytlíčcích Le Blanc, které najdou své místo třeba v prádelníku.


TIP – pokud už svou milovanou svíčku máte, ale rádi byste jí dali nový kabátek, vložte ji do ručně vyrobeného svícnu Willow Tree.


Kouzelná koupel
S prvními nepříznivými dny je tou nejlepší volbou naložit se do vany plné nadýchané pěny. Chvíle relaxace vám připraví medový elixír či pěna do koupele vonící po růžích Bronnley. A pokud se chcete jen rychle osprchovat, dokonale poslouží tekuté mýdlo s fialkou či verbenou od Compagnie de Provence.
Obdarujte své milované
Jak už jsme říkali, radost se má rozdávat, a slevy jsou ideální příležitostí, jak potěšit někoho ze svých blízkých. Nyní u nás koupíte dárkové sady mýdel a vonných pytlíčků Le Chatelard s 50% slevou.  A pokud byste rádi něco speciálního, mrkněte na světelnou kartu do peněženky Le Blanc s květinovým motivem, která po zmáčknutí svítí jasným bílým světlem.


10. Le Chatelard, sada s levandulovým pytlíčkem a oválným mýdlem (100g) - 128 Kč
11. Le Blanc, světelná karta, Muguet - 12 Kč
12. Dárková sada mýdel, Růže s pivoňkou, zimolez a červené ovoce - 3x100g, 268 Kč


Tags:

Share:

2 komentářů

  1. Na mě působí slevy jako magnet. Jak něco vidím ve slevě, tak bych si to nejradši hned koupila a až pak přemýšlím, jestli to vlastně vůbec potřebuji. Začala jsem proto na sobě pracovat a snažím se tolik neutrácet, jelikož manželovi to už začalo docela dost vadit. Čemu ale neodolám, tak jsou slevové kupóny . S těmi je povinnost něco nakoupit.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám moc v oblibě tyto slevy. Jak píše kolegyně Tynka, jsou to často magnety a člověk kupuje prakticky automaticky a ani to třeba není potřeba. Narazila jsem ale na velice užitečný web, kde jsou všechny slevy na jednom místě a vy tak víte, zda se jedná o PRAVOU slevu či nikoliv :-)

    OdpovědětVymazat