Den svatého Valentýna? To si žádá beauty day!

Zdroj fotografie: designed by Pressfoto / www.freepik.com

Hned po prvním máji je Valentýn tím nejromantičtějším dnem v roce. Obvykle je scénář večera hodně podobný… Procházka městem, dobrá večeře a potom kino nebo alespoň příjemný film z pohodlí domova. To vše samozřejmě v blízkosti milované osoby. Chcete být pro toho svého jedinečná? Pak se připravte na pečující rituál krásy. Máte na to celý den ;-).


V obklopení bublinek
Jako všechny zkrášlovací procedury začíná i ta valentýnská v horké lázni. Koupel je čas na relaxaci i rozjímání, je to okamžik, který patří jen vám. Otočte kohoutkem a pod proud teplé vody nalijte dostatečné množství voňavého elixíru.


Zdroj fotografie: www.pinterest.com

My doporučujeme naši nejnovější značku Fikkerts a její koupelovou olejovou esenci s levandulí, pečující mléko do koupele Au Lait od skotské značky Scottish Fine Soaps, pěnu s nádechem růží Somerset Toiletry nebo luxusní bublinkovou koupel Michel Design Works, jejíž flakón připomíná lahev vína. A když už jsme u toho vína… Kdo říká, že si k té koupeli nemůžete dopřát jednu skleničku? ;-)



Hedvábné a voňavé
Buďte připravena na všechny scénáře… Během večera se může klidně stát, že vás váš milovaný nejen pohladí po tváři, ale také políbí do vlasů. 


Zdroj fotografie: designed by Pressfoto / www.freepik.com

Omotejte si ho kolem prstu vůní zelených oliv, které najdete v šamponu Erbario Toscano, svěžími tóny myrty a růžového jílu, jimiž oplývá kondicionér Le Petit Olivier, neodolatelnými akcenty mořské řasy nabízející šampon Scottish Fine Soaps či sladkou vůní granátového jablka, která je ukryta v masce na vlasy Le Petit Olivier

Po koupeli je ideální příležitost na péči o pokožku celého těla. Dejte si na čas a nakrémujte se od hlavy k patě. Výsledkem bude sametově hebká kůže, kterou je radost pohladit. Speciální pozornost pak věnujte svým nohám. 

Zdroj fotografie: www.pinterest.com

Pedikúra je samozřejmostí, na pomoc si ale přizvěte pečující krémy a oleje. Skvělý je buď chladivý gel s mořskou řasou či mandlový balzám Panier des Sens, regenerační krém Erbario Toscano nebo hydratační krém s bylinkami Fikkerts.


Voňavý závoj
Těsně předtím, než za sebou zabouchnete dveře, naneste na strategická místa, jako je předloktí a loketní jamky, pár kapek oblíbeného parfému. Nám učaroval jasmín v toaletní vodě Panier des Sens, neodolatelné akcenty pivoněk v kouzelném flakónku Jeanne en Provencevlčí mák v parfému Bronnley.


Jak si den sv. Valentýna užíváte vy? A máte své vlastní rituály?

S láskou,
tým Demdaco





Share:

1 komentářů

  1. Pěkný článek :-) . Mě nejvíc potěší, když vyjde Valentýn na víkend a můžeme si s přítelem udělat hezký den jen spolu :-) . Začneme dobrou snídaní, obědem a končíme večeří. Celý den jen lenošíme a neděláme vůbec nic :-) . Letos nám valentýnské plány přerušila přítelova služební cesta, tak mi alespoň nechal poslat růže. Využil doručení květin Praha , tak jsem měla radost, že na mě nezapomněl :-) .

    OdpovědětVymazat