Naše první tisková konference. Podívejte se, jak probíhala.


Nedá nám to a musíme se pochlubit :-). V květnu proběhla naše úplně první tisková konference pro novináře, která se konala v hotelu Kings Court v Praze. Kromě žurnalistů dorazilo i pět zástupců našich vybraných značek ze zahraničí, takže akce to byla opravdu veliká. A my sami za sebe můžeme říct, že i úspěšná!

Tiskovou konferenci jsme uspořádali za účelem představení našich vybraných voňavých značek Scottish Fine Soaps, Castelbel, Percy Nobleman, Fikkerts, Le Petit Olivier, Panier des Sans, DW Home, Willow Tree, Village Candle a Michel Design Works. Chtěli jsme tak dát novinářům možnost si produkty očuchat, vyzkoušet a pořádně poznat. Jsme rádi, že jich přišlo kolem 40, tak velkou účast jsme snad ani nečekali! Dorazily také naše oblíbené blogerky Svět podle Lu a House of Škodulka a dokonce herečka Lenka Zahradnická a zpěvačka Anna Slováčková. Všem tímto ještě jednou děkujeme!

Lenka Zahradnická a Anička Slováčková
A jak vlastně celá tisková konference probíhala? V půl 10 ráno se pomalu sešli novináři a po přivítání jsme je na hodinku usadili, aby si mohli poslechnout přednášku od každé naší prezentované značky. Někteří zástupci měli řeč zajímavou, jiní vsadili na kouzlo vtipu. Na fotkách můžete vidět Susan ze Scottish Fine Soaps nebo Marthu z Castelbel.  


Po přednášce měli všichni dvě hodinky na to, aby obešli jednotlivé stánky, kde se o produktech a historii značek mohli dozvědět víc. Pak už nás čekal výborný oběd v hotelové restauraci, kterým jsme naši tiskovku zakončili :).


Jsme rádi, že jsme mohli strávit celý den v tak příjemné společnosti a doufáme, že byli všichni spokojeni tak, jako my. Ostatně, na první reakce se můžete podívat i vy:




Share:

0 komentářů